Over Ksport
 

K-SPORT RACING werd opgericht in 1995 en is gespecialiseerd in engineering en productie van high performance schroefset, remsysteem, luchtvering kits en forged wielen. Er zijn naar schatting 3500 toepassingen voor schokdempers, remsysteem, en airride systeem beschikbaar in de productielijn van K-Sport met maandelijkse nieuwe lanceringen van producten en productlijnen. K-Sport, met uitstekende productie capaciteiten, voorziet ook klanten van alle reeksen van vering, remsysteem, en airride systemen. 

Wie is K-Sport
 

K-Sport is groot in Amerika en Europa. Met meer dan 180 mensen in dienst en een bedrijfscomplex bestaande uit 30.000 vierkante meter. Hierdoor levert K-Sport perfecte kwaliteit en perfecte prestaties voor alle producten.

Ervaring op het circuit
 

Deze schokbrekers en remsysteemuitrustingen helpen raceteams in Zuidoost-Azië zoals beroemdste "MACAU GRAND PRIX", "ASIA PACIFIC RALLY CHAMPIONSHIP", "TIME ATTACK", en maar ook de "EUROPEAN DRIFT CHAMPIONSHIP". Door ervaringen uit de racewereld te gebruik in de productie van toepassingen voor straatgebruik krijg jij de expertise in jouw eigen Ksport onderdelen. 

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland

Kwaliteit

TUV en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Veilig betalen

Bestel veilig met iDeal & PayPal

In de praktijk getest
 

Om de hoogste kwaliteit te handhaven test K-Sport elk product op professionele raceauto’s  in de praktijk. De producten van de K-Sport reeks kunnen in vele landen, zoals de V.S., Engeland, Japan, en in andere 50 landen rond de wereld worden gevonden. K-Sport is een gekwalificeerde fabrikant die door TUV/ISO 9001:2015, TUV Osterreich in EU en FIA wordt goedgekeurd.