Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:
– Ideal
– Paypal

Veiligheid

iDEAL is gebaseerd op de mobiel bankieren app en internetbankieromgeving en hanteert dezelfde beveiligingstechnieken. Dit betekent dat iDEAL net zo veilig is als internet- en mobiel bankieren.

Banken werken voortdurend aan de veiligheid van internet- en mobiel bankieren. Zelf kunt u er ook voor zorgen dat u op een veilige manier van internet- en mobiel bankieren gebruik maakt. En u wilt zeker weten dat u de echte, goed beveiligde website van uw bank gebruikt. Op de website veiligbankieren.nl van Betaalvereniging Nederland staat duidelijk uitgelegd hoe u de echte website van uw bank herkent. U vindt er o.a. uitleg over het webadres, het hangslotje en een veilige verbinding bij een iDEAL-betaling. Controleer deze punten voordat u een iDEAL-betaling doet.

Hoe veilig is PayPal?

Het gebruikmaken van PayPal is veilig. Verkopers of webshops krijgen nooit jouw bankgegevens te zien. Als je wilt inloggen met PayPal, ga dan altijd naar de website of app van PayPal. Als je via een andere site of een e-mailbericht bij PayPay uitkomt, controleer dan altijd in je adresbalk of je op een officiële website zit (Paypal.com of Paypal-opwaarderen.nl) en of het adres begint met ‘https://’.