Big brake kits
 

De ultieme remtechnologie voor jouw voertuig

PROCOMP
 

De Procomp Big Brake Kit is een geavanceerde, vastgeschroefde remupgrade die is ontworpen om het remvermogen te verbeteren onder aanhoudende hoge temperaturen. Alle remklauwen hebben een constructie uit één stuk van een solide stuk aluminium van vliegtuigkwaliteit voor lichtgewicht, ongeëvenaarde sterkte en vrijheid van corrosie. Remklauwen zijn ook voorzien van aluminium zuigers die zorgen voor een betere hittebestendigheid en een compromisloze werking. Het Procomp Big Brake-systeem is ontworpen voor eenvoudige installatie met minimaal gereedschap dat in de meeste toepassingen nodig is.

SUPERCOMP
 

Onze meest extreme remupgrade, de Supercomp Big Brake Kit, is ontworpen om het hoogste niveau van remkracht te bieden zonder dat er voertuigaanpassingen nodig zijn. Deze geavanceerde, vastgeschroefde rem-upgrade biedt dezelfde voordelen als onze Procomp-set, maar heeft grotere remklauwen, remschijven en remblokken, evenals grotere zuigers en standaard volledig zwevende remschijven voor een betere zelfcentrering in de remklauw.

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland

Kwaliteit

TUV en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Veilig betalen

Bestel veilig met iDeal & PayPal

DUALCOMP
 

De geheel nieuwe Ksport Dualcomp Big Brake Kit is ontworpen met Drifting en Rally Racing in gedachten en is de ultieme alles-in-één Dual Caliper-oplossing. Dit systeem maakt gebruik van een enkele 4-pots remklauw, met 2 potten voor de voetrem en 2 potten voor de handrem - elk werkt onafhankelijk van de ander op zijn eigen systeem. Voor wie op zoek is naar een remkit die is getest en waarvan bewezen is dat hij presteert op Rally Racing of Drift Circuits, is de Dualcomp Big Brake Kit de ultieme keuze.

SLIMLINE
 

De populariteit van agressief passende wielen op carrosserievoertuigen is nog nooit zo populair geweest als nu. In de meeste gevallen zijn aftermarket-kits voor grote remmen niet compatibel met deze stijl. Grote remklauwen met meerdere zuigers passen gewoon niet binnen de zeer beperkte afstand tussen de grotere remklauw en de achterkant van het wiel. Ksport heeft de Slimline Caliper ontwikkeld met dit probleem in gedachten, een ontwerp dat is gebaseerd op de OEM enkelzijdige zwevende zuiger remklauw dikte.

Ontdek K-Sport
 

Ontdek het merk achter de producten. K-Sport is al jarenlang een grote speler in de racewereld. Met eigen raceteams in verschillende klasses. Met een eigen productielijn in Taiwan staat K-Sport garant voor de hoogste kwaliteit.