Schroefsets
 

Een schroefset voor een auto wordt ook vaak een verstelbare verlagingsset genoemd. Een schroefset vervangt de schokdempers van de auto. Doordat de schroefset verstelbaar is is het mogelijk de hoogte van de auto aan te passen naar eigen wens. Een lagere auto verbetert de wegligging en geeft een groter gevoel van controle in bochten. Door het verlagen van de auto lever je wel comfort in. Een schroefset is vaak stugger dan de originele vering van de auto. De schroefsets van Ksports zijn verstelbaar in demping op 36 verschillende manieren. Zo kun je zelf verder de schroefset afstellen in hardheid en deze ook achteraf altijd eenvoudig aanpassen.

Alle schroefsets zijn TÜV gekeurd, voor Belgische klanten geldt dat er geen GOCA Attest wordt meegeleverd. Je zult dit zelf in België moeten regelen.

Schroefset street
 

Voor straatgebruik is de schroefset Ksport Kontrol Pro het meest geschikt. Deze schroefsets zijn een combinatie van comfort en de juiste stugheid. Dit doordat deze schroefsets op maar liefst 36 manieren instelbaar is in hardheid. Lees meer over onze Kontrol Pro schroefset voor straatgebruik.

Hydraulische schroefset
 
Voor voertuigen met schroefsets om de auto te verlagen, zijn er vaak problemen tijdens het rijden, zoals draairichting beperkingen, verkeersdrempels en hobbelige wegen bij dagelijks gebruik. Je wil natuurlijk niet je voorspoiler, het oliecarter en andere belangrijke chassiscomponenten te beschadigen.

Met ons hydraulisch liftsysteem op de vooras kan de rijhoogte worden verhoogd worden via een button in de auto. Binnen 6 seconden heb jij zo 30 tot 40 mm meer bodemvrijheid. Zo kun je veilig over drempels rijden.

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland

Kwaliteit

TUV en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Veilig betalen

Bestel veilig met iDeal & PayPal

Elektronische demping annuleringskits
 

K-sports Electronic Damping Cancellation-kit voorkomt ECU-storing wanneer de ophanging wordt geüpgraded naar Ksport-ophangingen. De K-sport elektronische dempingssets annuleren het fabrieksdempersignaal, wat zou resulteren in een servicelampje.

Ontdek K-Sport
 

Ontdek het merk achter de producten. K-Sport is al jarenlang een grote speler in de racewereld. Met eigen raceteams in verschillende klasses. Met een eigen productielijn in Taiwan staat K-Sport garant voor de hoogste kwaliteit. 

Schroefsets voor professioneel gebruik
 

Naast schroefsets voor straatgebruik leveren wij ook verschillende schroefsets ontwikkeld voor professionele setups. Zo leveren wij kwalitatieve schroefsets afgesteld voor het gebruik op circuits, drag strips en voor drift setups. Deze zijn veel stugger dan de straat setups, op extreem veel manieren instelbaar en aanpasbaar. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op.