Over ons
 

Velgenhoekje is een webshop gespecialiseerd in onderdelen om jouw auto te modificeren. Zo bieden wij schroefsets en airrides aan om jouw auto te verlagen maar ook big brake kits voor extra stopkracht. Daarnaast kunnen wij vele verschillende modellen velgen leveren in elke maat die je kunt wensen. Tot slot moet jouw auto ook er perfect uitzien. Dit kan uitstekend met de detailling producten verkrijgbaar in onze shop.

Ontstaan
 

Velgenhoekje is ontstaan met een Facebookgroep gericht op het kopen, verkopen of ruilen van velgen. Deze groep is bestaat sinds 2015 en is uitgegroeid tot de grootste velgen koop en ruil groep van Nederland en België met meer dan 50.000 actieve leden.

Instagram
 

Naast Facebook zijn wij ook actief op Instagram via @velgenhoekje. Volg ons vooral en neem contact op als je graag jouw auto wil laten zien aan onze volgers.

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland

Kwaliteit

TUV en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Veilig betalen

Bestel veilig met iDeal & PayPal

Officiële K-Sport dealer
 

Wij hebben al enkele jaren een goede samenwerking met K-Sport. Dit merk produceert vele producten om auto's te modificeren. Als distributeur van K-Sport in Nederland en België kunnen we hierdoor jou deze producten aanbieden.

Tot slot
 

Heb jij vragen over aankopen, kun je jouw model auto niet vinden of ben je geïnteresseerd in de producten gericht op professioneel gebruik? Neem dan contact met ons op.