Airride
 

Makkelijk installeerbare airride voor jouw auto. Deze luchtveringsets geven jou het comfort en de prestaties waar je naar op zoek bent.

 
AIRTECH BASIC
 

Het K-sport Airtech Basic Airride is ontworpen voor eenvoudige montage zonder dat er aanpassingen nodig zijn aan OEM-schokdempers of OEM-topmounts, waardoor het de perfecte keuze is voor diegenen die een compleet, onbewerkt, direct gemonteerd luchtveringsysteem willen. Dit systeem is voorzien van hoogwaardige airbags die bestand zijn tegen zowel dagelijks rijden als gebruik op het circuit, een  Viair 444c-compressor en een handmatig paddle-klepsysteem met basisbediening voor en achter op/neer vanaf het schakelpaneel.

 
AIRTECH DELUXE
 

Airtech Deluxe Airride is een verbetering van onze Airtech Basic- kit met upgrades om de prestaties en het comfort te verbeteren. Dit omvat alles van onze Basic-set, evenals twee elektronische schakelaars voor een nauwkeurigere bediening van handmatige paddle-kleppen en een draadloze afstandsbediening. Dankzij de verstelbare lagere shocks kan de hoogte verder naar beneden worden ingesteld op een punt dat de veerweg niet in gevaar brengt, dus het is gemakkelijk om door kuilen te rijden met een verlaagde rijhoogte zonder dat jouw ophanging of gevoelige elektronica beschadigt raakt.

 
AIRTECH PRO PLUS
 

Airtech Pro Plus Airride biedt alle voordelen van onze systemen, maar voegt vierwielige onafhankelijke rijhoogteverstelling toe via een OLED-afstandsbediening. Met deze verbetering kan het systeem uw rijhoogte automatisch aanpassen (op basis van psi) terwijl de auto horizontaal blijft. Bovendien biedt Pro Plus een snellere respons, hightech digitale functies en automatische belastingnivellering die uitsluitend werkt op het bewaken en aanpassen van de luchtveerdruk.

 
AIRTECH EXECUTIVE
 

Ons top of the line systeem, de Airtech Executive Air Suspension-kit, bevat alle voordelen van ons Pro Plus-systeem, maar voegt 4 hoogtesensoren toe die op elke hoek van de auto worden gemonteerd voor nivellering van de lading op basis van de werkelijke rijhoogte. Deze sensoren passen jouw rijhoogte automatisch aan tijdens het rijden om de auto horizontaal te houden, ongeacht de lading die het voertuig vervoert. Bovendien voegen Executive-kits onafhankelijke controle toe van elke individuele airbag met een afstandsbediening die kan worden opgeladen met de meegeleverde autolader of een standaard mini-USB.

 

Verzending

Wij verzenden door heel Nederland

Kwaliteit

TUV en ISO 9001:2015 gecertificeerd

Veilig betalen

Bestel veilig met iDeal & PayPal

Ontdek K-Sport
 

Ontdek het merk achter de producten. K-Sport is al jarenlang een grote speler in de racewereld. Met eigen raceteams in verschillende klasses. Met een eigen productielijn in Taiwan staat K-Sport garant voor de hoogste kwaliteit.